Om Creacon

Creacon Webdesign - Blæksperten - Gildbro Fotostudie

Historien

Efter 35 år med mange forskellige, men altid spændende og udfordrende job’s hos IBM Danmark, blev CreaCon i 1996 etableret som en slags retræte beskæftigelse for Poul Hansnæs.

De følgende år var webdesign den væsentligste del af aktiviteterne med op imod 60-70 aktive kunder. Dette medførte ligeledes at mange af webkunderne havde behov for layout af forskellige markedsførings-
materialer, brochurer, flyers, visitkort etc.

De samme webkunder har/havde også behov for en økonomisk leverandør af supplies, papir, blæk og toner.  Dette medførte en stigende aktivitet med salg af disse varer.

Den generelle ændring af webmarkedet med krav om CMS sites, gjorde at jeg måtte sige nej tak til en del kunder, og vel også at enkelte besluttede sig for at kontakte en ny leverandør.
I 2014 valgte jeg alligevel at tilbyde CMS sites produceret i “WordPress” som denne du kigger på lige nu.

Opgaverne med webdesign førte mere og mere til at der blev behov for forskellige fotoopgaver, som skulle indgå i kundernes websites. Ret hurtigt blev de mange spændende udfordringer som fotograferingen førte med sig til en passion.
I dag bliver en stor del af min tid brugt på fotoopgaver for kunder, familie og venner.

Billedet her til venstre giver måske indtryk af at det har været et hårdt liv… Men det er ikke tilfældet overhovedet – Bare et forsøg med et portrætbillede som i Photoshop fik den omvendte behandling af, hvad der normalt bruges for at få modeller til at se yngre ud (Smil)

Timely Support

Innovative Ideas

Advanced Technology

Clear Communication

Seneste Blog Posts

Nyt hjemmeside koncept

Nyt fra Webfabriken:
Så er der igen en CMS hjemmeside klar til brugeren.
To personer fra Taarbæk Vandskiklub på vej til WP kursus her…